Ancelotti'nin kararı sonrası Arda Güler'den açıklama

Real Madrid'de yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamayan Arda Güler'in ne zaman sahaya çıkacağı merak ediliyordu. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda ile ilgili bir karar aldı. Genç oyuncu, Real Madrid formasıyla sahaya ilk kez ne zaman çıkacağını açıkladı.

SPOR 19.10.2023, 10:22 20.10.2023, 09:21 Hakan Öksüz
Ancelotti'nin kararı sonrası Arda Güler'den açıklama

20 milyon avro bonservis bedeliyle temmuz ayında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle formasına kavuşamadı. ABD kampında dizinden sakatlık geçiren 18 yaşındaki oyuncu, iki aylık tedavi sürecine başlamıştı.

Peş peşe talihsiz sakatlıklar

Eylül ayında takımla çalışmalara başlayan Arda, bu kez de üst adalesinden sakatlandı. Real Madrid'in genç oyuncusunun sahalara ne zaman döneceği merak konusu oldu. Sakatlığını atlatan Arda Güler, yeniden takımla birlikte çalışmalara başladı.

Sevilla ya da Braga maçında oynaması bekleniyordu

Genç 10 numaranın, 21 Ekim Cumartesi günü Sevilla ile oynanacak maça yetiştirilmesi bekleniyordu. Bu maç olmazsa en geç 24 Ekim'de Braga ile yapılacak Şampiyonlar Ligi maçında Arda'nın sahada olacağı söyleniyordu.

Kasım ayına kadar oynamayacak

Sakatlığını yeni atlatan Arda Güler'i riske atmak istemeyen İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, sürpriz bir karar verdi. İtalyan hoca, kasım ayına kadar Arda'yı oynatmama kararı aldı. Arda'nın, 28 Ekim'de oynanacak Barcelona maçını kaçıracağı kesinleşti.

Arda Güler: "Kasım ayında gerçek performansımla döneceğim"

Real Madrid ile antrenmanlara çıkan milli futbolcu, sahaya çıkacağı zamana dair açıklama yaptı. Sakatlığı atlattığını, çok çalışarak kondisyon kazanmaya çalıştığını kaydeden Arda Güler, "Kasım ayında güçlü şekilde dönerek gerçek performansımı sahaya yansıtmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)