Ali Koç'tan, Vedat Muriqi için transfer talimatı!

Fenerbahçe futbolcusu Vedat Muriqi hakkında tüm dev kulüpler konuşmaya başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Muriqi hakkında hiç kimseyle transfer görüşmesi yapılmaması talimatında bulundu.

SPOR 02.11.2019, 09:42 02.11.2019, 21:26
Ali Koç'tan, Vedat Muriqi için transfer talimatı!

Fenerbahçe ve millî takımda atmış olduğu gollerle adından söz ettiren Vedat Muriqi hakkında iddialar Ocak ayı transfer dönemi yaklaşırken daha da artmaya başladı. Dev kulüpler tarafından yakın takibe alınan yıldız oyuncuyu devre arasında renklerine bağlamak isteyen takımların resmi teklif hazırlığında olduğu iddia edilmeye başlandı. Fenerbahçe yönetimi, bu söylentilerle oyuncunun kafasının karışmaması için önlem alma kararı verdi.

Ali Koç, sportif direktör Comolli ve yöneticilere Vedat Muriqi hakkında hiç kimseyle transfer görüşmesi yapılmaması talimatında bulundu. Ali Koç'un  "Ocak ayında onu bırakamayız. Fenerbahçe bu sezon şampiyon olmak zorunda. Muriqi bu takımın önemli parçalarından biri, ondan vazgeçemeyiz" ifadesinde bulunduğu iddia edildi.

Başkanın ayrıca "Transfer görüşmesi yapmak, transfere onay vermek demek. Soran herkese aynı yanıtı verin, oyuncumuz satılık değil. Bu nedenle herhangi bir fiyatı yok. Ona bir değer biçmeyeceğiz. Şampiyonluk bizim için her şeyden değerli" dediği belirtildi. Comolli'nin fiyat soran menajerlere yanıt dahi vermediği söyleniyor.

Ali Koç'un, "Başka takıma gitseydi yazık olurdu" sözlerini sarf ettiği Vedat Muriqi, bu sezon takımda forma giydiği 9 karşılaşmada 5 gol, 1 asist yaptı.
 

Yorumlar (0)