Ahmet Nur Çebi'den iddialı açıklama: Bu hoca ile yapacağız!

Şampiyonluk yarışında iddialı olduklarını kaydeden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi; teknik direktör Valerien Ismael, hakemlere yönelik eleştiriler ve Necip Uysal hakkında konuştu. Çebi, "Beşiktaş büyük bir kulüptür, onu üzmeye kalkanları üzer." dedi.

SPOR 16.09.2022, 18:11 Hakan Öksüz
Ahmet Nur Çebi'den iddialı açıklama: Bu hoca ile yapacağız!

Karabük'te bir cenaze törenine katılan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına demeç verdi. Takımın durumuyla ilgili açıklamada bulunan Çebi, "Bu sezon da tıpkı önceki sezonlarda olduğu gibi hedefimiz şampiyonluk ipini göğüslemek. Takımın sergilediği performans, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğumuzu gösteriyor. Hocamızla herhangi bir sorunumuz yok, gayet memnunuz. Zaten eleştirilmeyen spor adamı yok." ifadelerini kullandı. 

"Bu hocayla şampiyonluğa koşacağız"

Bu sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğa oynayacağıyla ilgili hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğine işaret eden Çebi, "Bunu bu hoca ile beraber yapacağız, başkasıyla değil. Muhteşem bir kadroya sahibiz. Tek sorun yabancı oyuncu kuralı oldu. Bu kural rekabeti öldürüyor." dedi.

Hakem kadrosunda gençleşme konusu

Hakemlere yönelik yaptığı eleştirilerin sorulması üzerine konuya açıklık getiren Ahmet Nur Çebi, "Bir de hakem konusu var. 'Bu hakemlerle olmaz, yenileri gelsin.' demiştim. Tecrübeli hakemleri kötülüyormuşum gibi bir algı olmasın. 30 yaşındaki futbolcuları gönderip daha genç kadro oluşturuyoruz da bunu hakemlerde neden yapmayalım? Gençleşme hareketinde onlara da şans verilsin. Tartışma konusu olarak bunu açtım ama hakemler üzerimizde tepinmeye başladı. Beşiktaş gibi büyük bir kulübe bunu yapmaya çalışanlar üzülür." diye konuştu. 

"Necip Uysal, itfaiye eri gibi"

Genç oyuncuları takıma monte ederek Türk futboluna katkı sunmak istediklerine değinen Çebi, "Berkay'ı gördünüz, altyapıdan geldi. Ona ne kadar şans verdiğimizi gördünüz. Necip ağabeyleri onlara yol gösteriyor. Taraftarlar bazen kızsa da Necip tıpkı bir itfaiye eri gibi nerede sorun varsa oraya koştu şimdiye kadar. Necip Uysal, sevgiyi ve saygıyı hak ediyor. Bunun için Necip'e laf söylenmesini kesinlikle istemiyorum. Necip bizimle kalacak." dedi.

Yorumlar (0)