Ağır Sıklet Boks Dünyasında geri sayım başladı!

Tüm dünyanın merakla beklediği ağır sıklet boks karşılaşması için geri sayım başladı. Tyson Fury ile Deontay Wilder 22 Şubat'taki maç öncesi kameraların karşısına geçti. Gergin geçen toplantıda iki yenilgisiz boksör birbirlerine adeta meydan okudu.

SPOR 14.01.2020, 12:20
Ağır Sıklet Boks Dünyasında geri sayım başladı!

Bir yanda Tyson Fury diğer yanda Deontay Wilder. 2020 takviminin merakla beklenen karşılaşmasına sayılı günler kaldı.

İki yenilgisiz boksör, berabere tamamlanan ilk maçtan sonra, 22 Şubat'ta bir kez daha ringe çıkacak. Fury ile Wilder, Los Angeles'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Maça hazır olduğu gözlenen Fury, köşesini yeni antrenörü Sugar Hill ve eski dünya şampiyonu Andy Lee ile güçlendirdi.

13 ay önce yapılan karşılaşma hakkında Britanyalı boksör, ilk maçta Wilder'ı nakavt edemediğim için hakemler maçı berabere bitirdi ifadelerine yer verdi.

WBC kemerine sahip olmak istediğini de ifade eden Fury, "Bu maçta onu nakavt edeceğim" dedi. Sahneye şampiyonluk kemeriyle gelen Wilder ise "Bu maça her zamankinden daha fazla hazırım" dedi.

"22 Şubat'ta yarım kalan işimi bitireceğim" diyen şampiyon boksör, "Ben ormanlar kralı aslanım. Fury'i nakavt edip ringin dışına atacağım" şeklinde konuştu.

Tyson Fury ile Deontay Wilder'ı karşı karşıya getirecek olan dev karşılaşma 22 Şubat'ta Las Vegas'taki Grand Garden Arena'da yapılacak.

Yorumlar (0)