A Millilerde 9 futbolcu son maç kadrosunda yok!

EURO 2020'ye katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımı'nın 9 oyuncusu kadrodan çıkarıldı.

SPOR 15.11.2019, 11:28
A Millilerde 9 futbolcu son maç kadrosunda yok!

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri için Fransa'nın da olduğu H Grubu'nda bulunan Türkiye A Milli Futbol Takımı, Perşembe günü İstanbul Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmada gruptan çıkmak için en yakın rakiplerinden biri olan İzlanda ile 0-0 berabere kalarak gruptan çıkmayı garantiledi.

9 futbolcu dinlendirilecek

Gruptan çıkmayı Perşembe günü oynanan İzlanda maçı ile garantileyen A Milliler'in deplasmanda Andorra ile 17 Kasım Pazar günü oynayacağı maçın aday kadrosundan 9 futbolcu çıkarıldı. Aday kadrodan çıkarılan futbolcular; Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Mert Günok ve Efecan Karaca olarak açıklandı. Bu futbolcuların aday kadrodan çıkarılmasının sebebinin, EURO 2020'ye katılmanın garantilenmesi ve kulüp takımlarının maçları için dinlemelerine izin verilmesi olduğu düşünülüyor.

Aday kadrodan çıkarılan 9 kişinin yerine Ümit Milli Futbol Takımı oyuncuları olan Ahmed Kutucu, Güven Yalçın, Mert Müldür ve Berkay Özcan A Milli Takım kadrosuna dâhil edildi.

Yorumlar (0)