A Milli Takım'da yeni tartışma: Takıma dönsünler!

A Milli Takımımız'ın bir süredir galibiyet almaması nedeniyle sosyal medya kullanıcıları, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Arda Turan'ın tekrar kadroda yer almasını istiyor. 

SPOR 15.10.2020, 15:44
A Milli Takım'da yeni tartışma: Takıma dönsünler!

A Milli Takımımız, 17 Kasım 2019'da oynadığı Andorra mücadelesinden beri 5 maça çıktı. Ay-Yıldızlılar, söz konusu mücadelelerde 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. 

Sosyal medya kullanıcılarından bazıları, bu durum nedeniyle Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Arda Turan'ın tekrar kadroda yer almasını istediğini ifade ediyor.

Söz konusu oyuncuların tekrar A Milli Takım forması giymesini isteyen sosyal medya kullanıcıları, Kenan Karaman'ın sol kanatta yetersiz kaldığını kaydediyor. Bu nedenle Galatasaray forması giyen Arda Turan'ın tekrar kadroya dâhil edilmesi isteniyor. 

Sosyal medya kullanıcıları, özellikle bek sorunun yaşandığına dikkat çekerek, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in kesinlikle diğer mücadelelerde yer alması gerektiğini aktarıyor. 

A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü olan Şenol Güneş, Fransız ekibi Lille'de top koşturan Burak Yılmaz'ı son dönemde aday kadroya davet ediyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise A Milli Takımımız'ın iyi bir ruha sahip olduğunu, bu nedenle Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Arda Turan'ın yeniden forma giymesinin genel performansı düşürebileceğini ifade ediyor. 

Yorumlar (0)