11 senelik rüya bitiyor mu? Muslera’ya Fransa’dan yeni talip

2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen 36 yaşındaki file bekçisi Fernando Muslera’ya Fransa’dan bir talip daha çıktı. 

SPOR 26.06.2022, 11:02
11 senelik rüya bitiyor mu? Muslera’ya Fransa’dan yeni talip

Fransız basınında yer alan transfer haberine göre ülkenin köklü kulüplerinden Rennes, Fernando Muslera’yı kadrosuna katmak istiyor. Milli kaleci Doğan Alemdar’ın da formasını giydiği Rennes’in Muslera konusunda sarı-kırmızlı kulüple kısa süre içerisinde görüşmelere başlayacağı öne sürüldü. 

Listedeki isimler Muslera, Mandanda ve Sommer

Alfred Gomis’in performansını yeterli bulmayan Fransız kulübünün Fernando Muslera’yı transfer ederek bu bölgedeki sorununu çözmeyi planladığı bildirildi. Öte yandan Fransız basını, Uruguaylı kalecinin transferinde pürüz çıkması halinde Rennes’in Yann Sommer ve Steve Mandanda’ya yöneleceğini duyurdu. 

Geçen sezon 35 maçta forma giydi

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1,8 milyon avro olan Fernando Muslera, 2011 yılında İtalya’nın Lazio kulübünden 6,75 milyon avro bonservis bedeli ile Galatasaray’a transfer olmuştu. Geçen sezon sarı-kırmızılı forma ile 35 maça çıkan Uruguaylı file bekçisi, bu karşılaşmaların 13’ünde kalesini gole kapatmıştı. 

Yorumlar (0)