Yeniden Refah seçimlerde hangi partiyi destekleyecek? Erbakan açıkladı

Fatih Erbakan, seçimler eğer ikinci turda kalırsa Recep Tayyip Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun karşı karşıya kalması halinde Erdoğan’a destek vereceklerini kaydetti.

SİYASET 24.04.2022, 15:30
Yeniden Refah seçimlerde hangi partiyi destekleyecek? Erbakan açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tarih gitgide yaklaşıyor. Türkiye olağan tarihle 1 yıl içinde sandığa gidiyor. Zaman yaklaşınca partilerin de politikaları daha netleşmeye başladı.

Parti liderlerinin açıklamış olduğu adaylarla destekleyeceklerini söyledikleri isimlere ilişkin değerlendirmeler gerçekleştiriliyor.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan da adaylara destek vermeye ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Erbakan katıldığı TV programında bir aday çıkaracaklarını fakat ikinci tura kalamama gibi bir durumda tabanları için CHP lideri Kılıçdaroğlu yerine Erdoğan’ı destekleyebileceklerini kaydetti.

“Tabanımız için Erdoğan’ı destekleyeceğiz”

Erbakan, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday çıkaracaklarını söyleyerek, “Bizler bu faturanın ortağı olmalıyız. Bu faturayı ortaya çıkaranların iktidardan gitmesi için sonuna dek mücadelemizi sürdürürüz ve seçimlere gireriz. İkinci turda diyelim ki Kılıçdaroğlu ve Sayın Erdoğan kaldı. İkinci tura kalmadıysak hiç kimseye destek vermeyiz demiyoruz. Bu durumda Kılıçdaroğlu’nun olmasındansa Tayyip Bey’in olması kitlemiz ve tabanımız için daha anlaşılır olacaktır.” dedi.

Yorumlar (0)