Yeniden Refah Partisi yol haritasını açıkladı: Yerel seçimlere yalnız giriyor

Yeniden Refah Partisi, başta büyükşehirler olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 394 beldede kendi logo ve adayları ile seçime gireceklerini açıkladı.

SİYASET 08.09.2023, 16:12 08.09.2023, 16:38
Yeniden Refah Partisi yol haritasını açıkladı: Yerel seçimlere yalnız giriyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, yerel seçim hazırlıklarına ilişkin parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Zor, milli görüş hareketinin yerel yönetimlerinde, ileri bir medeniyet ve demokrasi tasavvurunun belediye uygulamalarında görüldüğünü ifade etti.

‘‘Halka yakın ve çalışkan belediyecilik anlayışı’’

1994 yılında milli görüş hareketinin yönetimini devraldıkları belediyelerde yaşam, insan ve mekan uyumunu merkeze alan bir anlayış ile halka yakın ve aynı zamanda çalışkan belediyecilik anlayışı gösterdiğine vurgu yapan Zor, parti olarak 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere bu motivasyon ile hazırlandıklarını söyledi.

‘‘Teşkilatlarımız seçime hazır’’

Yerel seçimlerde herhangi bir ittifak grubuna dahil olmayacaklarını belirten Zor, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bütün teşkilatlarımız seçime hazır durumda. Yeniden Refah Partimiz, başta büyükşehirler olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 394 beldede seçime kendi logo ve adayları ile girecektir."

Genelge gönderildi

Bugün itibari ile il teşkilatlarına seçim sürecine ilişkin genelge gönderdiklerini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, 30 yaş altı gençlerin dışında engelli, sel ve deprem mağdurları ile şehit yakını ve gazilerden belediye başkanlığına aday adaylığı için herhangi bir başvuru ücreti almayacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)