Ülkücüler Bahçeli'ye biatlarını hatırlattı

"Milliyetçi Siyaset ve Milli Devlet" vurgusu yapan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun, "Biz ülkücüler, her zaman ve her durumda devletimizin yanındayız" dedi.

SİYASET 26.08.2020, 10:51 26.08.2020, 15:00
Ülkücüler Bahçeli'ye biatlarını hatırlattı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun, yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisi (küresel salgın) ve Cumhur İttifakı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Pandemi (küresel salgın) sürecinde Cumhur ittifakı’nın öneminin bir kez daha görüldüğünü belirten Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun, güçlü devlet yönetimi ve hızlı müdahale ile krizin kontrol altına alındığını, bu zor günlerin köklü devlet, millet ve medeniyet geleneğiyle, güçlü dayanışmayla aşılacağını ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın vatanını ve milletini seven, millî ve manevi değerlerine bağlı, devletinin bölünmez bütünlüğünü savunan, her türlü terör, bela, musibet, LGBT gibi ahlaksız luti akımlar ve deizm gibi inanç tehlikelerine karşı dik duran bir millî birliğin ittifakı olduğunu vurgulayan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun, zor günlerin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki birlikteliğin sürmesi gerektiğini gösterdiğini dile getirdi.

Ülkücüler olarak her zaman devletinin yanında olduklarının altını çizen Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun, yakın tarihte olduğu gibi, şimdi de Ülkücülerin elleri taşın altına soktuğunu, 15 Temmuz sürecinden bu yana Türk siyaset hayatının en önemli değeri olduklarının da görüldüğünü söyledi.

Cumhur İttifakı'nın milletinin devletiyle kucaklaşmasını sağlayan “Milli İttifak" olduğunu, milliyetçi siyaset ve millî devletin kısa zamanda etkisini gösterdiğini ve Türkiye’nin Kızılelmasının yeniden Türk Birliği olduğunu belirten Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun, Ülkücülerin tek sevdasının vatan ve devletin bekası olduğunu, Cumhur İttikafı'nın bu küresel buhran döneminde Türkiye'yi güçlü yarınlara taşıyacak önemli bir yapı taşı olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin tüm sorunlarını iyi bildiklerini ve çözümü için liderleri Devlet Bahçeli’nin millî duruşu ve milliyetçi siyasi politikalarının Türkiye'yi ve Cumhur İttifakı'nı güçlü yarınlara taşıyacağına inançlarının tam olduğunu ifade eden Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun, "Kızılelma, Turan ülkümüzde ve her zaman olduğu gibi bundan sonrada bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin alacağı her karar da Ülkücü Hareket olarak yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun sözlerini "Dini Devlet, Mülkü Millet; Devlet-i Ebed Müddet!" ifadeleriyle bitirdi.

Yorumlar (0)