"Terör ve sapkın olmayan her fikre saygılıyız"

Gezi olaylarından itibaren her provokasyonda CHP'lilerin en ön saflarda yerlerini aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, onca saldırıya rağmen milletin istikbali Cumhur İttifakı'nda gördüğünü vurgulayarak, terör, şiddet, sapkınlık ve ahlaksızlık içermediği sürece her fikre, her görüşe saygılı olduklarını kaydetti.

SİYASET 01.02.2021, 14:57
"Terör ve sapkın olmayan her fikre saygılıyız"

Türkiye Cumhurbaşkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana, Bursa, Antalya ve Muğla teşkilatlarının kongrelerine canlı olarak bağlanarak konuşma yaptı.

Siyaset sahnesinde varlıklarını parti içindeki ayak oyunlarıyla kazananların Cumhur İttifakı'nın dayanışmasını ve muhabbetini içlerine sindiremediğini söyleyen türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi olayları itibarıyla nerede bir provokasyon oluyorsa CHP'lilerin daima en ön saflarda yerlerini aldığını vurguladı.

Parti içi kavgalar sebebiyle AK Parti'yi mesul tutmanın tam bir pişkinlik, siyasi arsızlık ve yüzsüzlük olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın sıkıntısının demokrasi ve Türk siyaseti adına olduğunu kaydederek, CHP'ye atfen, mumla arasak bulunamayacak bir rakiple karşı karşıya olduklarını ifade etti.

Terör, şiddet, sapkınlık ve ahlaksızlık içermediği sürece her fikre, her görüşe saygılı olduklarının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin beraberliğini ve birliği hedef alan onca saldırıya karşın milletin geleceğini hâlâ Cumhur İttifakı'nda gördüğünü dile getirdi.

Erdoğan, pandemi koşullarına karşın son 1 senede AK Parti'ye 1 milyon 300 binden fazla yeni üye kazandırdıklarını, bu üyelerin büyük bölümünü ise 18-35 yaş grubu gençlerin oluşturduğunu bildirdi.

Yorumlar (0)