Taciz ses dosyası ortaya çıktı! CHP Genel Merkezi, İl Başkanını görevden aldı

CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, parti binasında görevli olan kadını taciz ettiği iddiası üzerine görevden alındı. Oğuz’un görevli kadına söyledikleri, ortaya çıkan ses dosyasıyla yayıldı.  

SİYASET 06.09.2021, 16:25 07.09.2021, 17:17
Taciz ses dosyası ortaya çıktı! CHP Genel Merkezi, İl Başkanını görevden aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz hem mecliste hem de STK’larda çok konuşulacak bir sebep yüzünden bugün görevinden alındı. Oğuz, parti binasında çalışan ve ismi açıklanmayan görevli kadını taciz ettiği iddiası ile görevinden alındı.  

Ses kaydı ortaya çıktı 

Sosyal medyaya yansıyan ses kayıtları durumun vahametini açıklarken binlerce sosyal medya kullanıcısı da taciz skandalına tepki gösterdi. Kısa sürede yayılan ses kaydında Bülent Oğuz’un, görevli kadının itirazlarına rağmen, tacizlerine devam ettiği duyuluyor. 



“Orada çalışırsan sana tecavüz ederler” 

Mağdur kadının ise ses kaydında “Bana, ‘Sen orada çalışırsan orada sana tecavüz ederler, bilmem ne yaparlar.’ dediler.” şeklinde konuşması dikkat çekti.  

Ses kaydı, genel merkeze kadar ulaştı 

Ses kaydının ortaya çıkması ve sosyal medyada binlerce kişinin Cumhuriyet Halk Partisi’ne şikayette bulunması üzerine genel merkez, olaya sessiz kalmayarak Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’un görevine son verdi. 

Yorumlar (0)