Ezgi Mola, koronavirüsü atlattı: "Aşı olduğum için sıkıntı yaşamadım"

Geçtiğimiz günlerce Covid-19 salgınına yakalandığını ve evde karantinaya girdiğini duyuran Ezgi Mola, bugün Etiler’de görüntülendi. Başarılı oyuncu, iki kez test yaptırdığını ve kimseyi tehlikeye atmamak adına kendisini karantinaya aldığını; aşı olduğu için ise sürecin çok kolay geçtiğini aktardı. 

MAGAZİN 06.09.2021, 11:49 07.09.2021, 11:09
Ezgi Mola, koronavirüsü atlattı: "Aşı olduğum için sıkıntı yaşamadım"

Bir senedir Masumlar Apartmanı isimli dizide temizlik hastası “Safiye” karakterine hayat veren Ezgi Mola, pandemi döneminde yayınlanmaya başlayan diziyle hayran kitlesini ikiye katlamıştı. Bazen esprili bazen de haklı paylaşımları ile sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan Mola, 2 hafta kadar öncesinde koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. 



“Aşı olduğum için sıkıntısız geçirdim” 

Evde karantinaya girdiğini ve süreci kolay atlattığını sosyal medya hesabından duyuran Mola, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Kimseyi tehlikeye sokmamak adına iki kez test yaptırdığını, birinin pozitif birinin negatif çıkması üzerine evde karantinaya girdiğini belirten güzel oyuncu, “Süreci çok kolay atlattım. Aşı olduğum için diye düşünüyorum. Aşı olmayanların ağır geçirdiğini görüyorum.” diyerek aşının önemine de vurgu yaptı. 



Erşan Kuneri dizisi kadrosunda yer alıyor 

Gelecek hafta başlayacak olan Masumlar Apartmanı dizisine ek olarak Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri isimli dizisinde de rolü bulunan Mola, “Çekimler çok güzel ve eğlenceliydi. Cem o kadar güzel bir ekip kurdu ki kötü olması mümkün değil.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)