Siyasiler, Yıldırım Akbulut için taziye mesajları yayınladı 

TBMM Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan eski Başbakan Yıldırım Akbulut, bugün, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Siyasetçiler, Akbulut için taziye mesajları yayınladı. 

SİYASET 14.04.2021, 17:59 15.04.2021, 13:50
Siyasiler, Yıldırım Akbulut için taziye mesajları yayınladı 

Son zamanlarda Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan eski TBMM Başkanı ve eski Başbakan Yıldırım Akbulut, bugün, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesinde hayatını kaybetti.

86 yaşında hayata gözlerini yuman Akbulut için pek çok siyasetçi, sosyal medya hesapları üzerinden taziye ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti.



Covis-19 tedavisi görüyordu

Bugün öğleden sonra hayatını kaybeden Akbulut için Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi Başhekimi, bir basın açıklaması yaptı. Yıldırım Akbulut’un, Covid-19 virüsü sebebiyle hastaneye yattığını fakat tedaviye cevap vermeyerek hayatını kaybettiğini söyleyen Doktor, Akbulut’un eşi Saime Hanımın da aynı hastanede Covid-19 tedavisi gördüğünü belirtti.

Başta siyasi partilerin liderleri olmak üzere pek çok siyasetçi, Akbulut için taziye mesajlarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. 














Yorumlar (0)