Siyaset liderlerinin bayram programı belli oldu 

Siyasetin liderlerinin Kurban Bayramı programı belli oldu. CHP Lideri bayramı ailesiyle birlikte Ankara dışında geçirirken MHP ve AK Parti Liderleri de bayrama KKTC’de girecek. 

SİYASET 16.07.2021, 13:46 17.07.2021, 13:09
Siyaset liderlerinin bayram programı belli oldu 

Türkiye, Kurban Bayramı’na hazırlanırken ve binlerce kişi tatil için rotasını oluşturmuşken siyasetin liderlerinin tatil programları da belli oldu.  

Erdoğan ve Bahçeli KKTC’de 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 19 Temmuz arife gününde KKTC’ye gidecek. Liderler, Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıl dönümü sebebiyle burada düzenlenen programı katılacak. Programdan sonra ise Şentop’un Tekirdağ’a geçeceği ve Bahçeli’nin de Ankara’ya doğru yola çıkacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da bayramı Ankara’da geçirecek olanlardan. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da KKTC’deki programa katılacak olan siyasetçilerden. Fakat kendisinin programdan sonra nereye geçiş yapacağı bilinmiyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise bayram tatilinde ailesi ile birlikte Ankara dışında olacak. 



Karamollaoğlu ve Perinçek Ankara’da 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu , Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar bayramını Ankara’da geçirirken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Balıkesir’de olacak.  



Akşener, Sarıgül ve Davutoğlu İstanbul’da 

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bayram tatili boyunca aileleri ile İstanbul’da olacak. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da tatili İstanbul’da geçirecekler arasında. 



Muharrem İnce, Yalova’daki köyünde  

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bayramı ailesiyle birlikte Yalova’nın Elmalık köyünde geçirecek. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, bayram tatili memleketi Afyonkarahisar’da yapacak. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise bayramda Eskişehir’de olacak. 

Yorumlar (0)