Sarıgül, Darülaceze'de yaşlılarla buluştu

Darülaceze’yi ziyaret eden Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yaşlıların elini öperek bayramlarını kutladı. 

SİYASET 09.07.2022, 16:11 12.07.2022, 08:41
Sarıgül, Darülaceze'de yaşlılarla buluştu

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Darülaceze Yaşlı Bakım Evi’ni ziyaret eden Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, yaşlılarla uzun süre sohbet ederek bayramlarını tebrik etti. Tek tek yaşlı vatandaşlarla konuşarak talep ve sorunlarını dinleyen Sarıgül, kendisine gösterilen yoğun ilgi sebebiyle de teşekkür etti. 

“Kurban Bayramı tüm insanlık için bir berekettir”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Sarıgül, tüm İslam âlemi ve Türk milletinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Kurban Bayramı, hepimiz için çok önemli bir süreç. Dini inançlarımızı en yoğun yaşadığımız dönemlerden biri. Paylaşmayı vurgulayan bir bayram. Olanın olmayana ikram etmesi gerektiğini özellikle belirten bir bayram. Kurban Bayramı tüm insanlık için bir berekettir. Kurbanı dostlarla bölüşmek, soframızda olanı komşumuza vermek, hanemizin bereketini paylaşmak tüm insanlık için çok kıymetli bir sorumluluktur” ifadelerini kullandı. 

“Büyüklerimizin duası, cennetin anahtarıdır”

Bayramın ilk gününde yaşlı vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Sarıgül, “Tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Kurban Bayramı hepimize huzur, mutluluk, sağlık ve bereket getirsin. Ben 40 senedir hem Ramazan Bayramı’nda hem de Kurban Bayramı’nda Darülaceze’yi ziyaret ederim. Burası şefkat noktasıdır. Allah bu dünyada kimseyi bir başına bırakmasın. Tüm vatandaşlarımdan rica ediyorum, lütfen babanızın ve annenizin değerini bilin. Onların bir dediğini iki etmeyin. Darülaceze’yi asla unutmayın. Buraya mutlaka gelin. Büyüklerimizin duası, cennetin anahtarıdır. O sebeple ben her bayram buradayım” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)