Saadet lideri: Ne Trump ne Biden, Allah ikisinin de şerrinden korusun!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD'deki sürmekte olan seçimler için, "Al birini, vur ötekine." yorumunda bulundu.

SİYASET 04.11.2020, 22:20 04.11.2020, 22:29
Saadet lideri: Ne Trump ne Biden, Allah ikisinin de şerrinden korusun!

ABD'de başkanlık için Cumhuriyetçi aday Donald Trump ile Demokrat aday Joe Biden arasındaki yarış kıyasa devam ederken, seçim süreci tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin gündemine de yansıdı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, ABD'deki seçimler ile ilgili açıklama yaptı.

"ABD'yi derin devlet yönetiyor"

Temel Karamollaoğlu, ABD'de derin devletin etkin bir şekilde faaliyet içinde olduğunu belirterek, seçilecek başkanın düşüncelerinin yönetimde etkili olmasının yanı sıra; Pentagon'un, CIA'nın veya başka kuruluşların da etkili olduğunu kaydetti.

Seçim ile ilgili açıklamalarını sürdüren Temel Karamollaoğlu, Joe Biden'ın Türkiye'yi hedefleyen söylemlerine de atıfta bulundu.

Karamollaoğlu, Biden ile Trump'ı kıyaslayarak, "Trump sanki o derece değilmiş gibi gözüküyor." dedi.

"Allah ikisinin de şerrinden korusun"

Sözlerine devam eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Fakat ben yine de al birini vur ötekine diyorum. Yani, ikisinin arasında ülkemize karşı çok da ciddi bir fark oluşacağını düşünmüyorum. Çünkü ikisi de Ortadoğu'da Büyük İsrail Projesi'nin gerçekleşmesini esas amaç edinmişlerdir. İkisinin de şerrinden Allah'a sığınırım." sözleriyle seçim yorumunu sonlandırdı.

Yorumlar (0)