MHP’den Acun Ilıcalı ve Hasan Can Kaya çıkışı

MHP'li Lütfi Kaşıkçı, Hasan Can Kaya ve Acun Ilıcalı’ya dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı'nın mercek altına alınması gerektiğini kaydeden Kaşıkçı, Kaya’ya da sert tepki gösterdi.

SİYASET 09.12.2021, 23:53
MHP’den Acun Ilıcalı ve Hasan Can Kaya çıkışı

MHP Hatay Milletvekili Kaşıkçı, Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platformda yayımlanan 'Konuşanlar' adlı programa sert tepki gösterdi.

"Konuşanlar vasattır, çukurdur"

Konunun 'kara mizah' olarak adlandırılıp geçiştirilemeyeceğini dile getiren Kaşıkçı, "'Konuşanlar' vasattır, çukurdur. Sunucusu olan Hasan Can Kaya düzeysizdir ve Türk toplumuna ait değerlerin altına bomba koyup patlatmaya gayret eden anlayışın ekranlara yansımasıdır. Yapılan iş 'ofansif mizah, kara mizah ya da içerik üretmek' denilerek geçiştirilemez." diye konuştu.

"Mercek altına alınmalıdır"

Seyirci ve sahne ilişkisinin bir saygı temeline dayalı olduğunu kaydeden Kaşıkçı, şöyle konuştu:

"Sunucunun konuğa, konuğun sunucuya küfretmesiyle gelinen düzeyi ve tüm bunların 'ifade özgürlüğü' adı altında savunulmasını Ülkü Ocakları'nda büyüyen bir kişi olarak anlayabilmek asla mümkün değildir. Ayrıca, sırf reyting uğruna değerlerimizi aşağılamaya çalışan programlara kendi platformunda yayın ve izin hakkı tanıyan Acun Ilıcalı acilen mercek altına alınmalı, her şeyin daha çok reyting ve daha çok abonelik olmadığı ve halkımızın korunması gereken değerlere sahip olduğu Ilıcalı'ya anımsatılmalıdır."

Yorumlar (0)