Meral Akşener, erken seçim için tarih verdi

Cumhur İttifakı ısrarlı bir şekilde önümüzdeki seçimlerin 2023 yılında gerçekleşeceğini ifade ederken, İYİ Parti lideri Meral Akşener ise erken seçim yapılacağını belirtmeye devam ediyor. Akşener bu kez tarih verdi.

SİYASET 17.01.2021, 19:57 18.01.2021, 14:48
Meral Akşener, erken seçim için tarih verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündemi meşgul eden konuları değerlendiren İYİ Parti lideri, erken seçim beklentisini sürdürdü ve bu kez tarih verdi.

"Haziran 2021'de erken seçim bekliyorum"

Önümüzdeki haziran ayında erken seçim yapılmasını beklediğini söyleyen Akşener, şu ifadeleri kullandı:

"Benim beklentim bu yönde. Çünkü atılan adımların kendisine doğru olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tanıyan bir kişi olarak Joe Biden’in karşısında, ‘Acaba bir ihtimal seçilebilir miyim?’ diyerek seçilip oturmayı isteyecektir.

Haziran 2021’de ben bir erken seçim bekliyorum. Fakat kendi evimizde bile bu hususta, ‘Hayır, olmaz.’ düşüncesinde olanlar var. Benim tahminim bu yönde.

Milletimiz sakin bir şekilde gidecek ve oyunu kullanacak. İster benim tahminim olan 2021, ister 2023. Sonuç itibarıyla, bu sistem değişecek, millet bu duruma el koyacak. Sandıktan çıkan sonuç bu olacak. 805 bin oyluk fark bunu gösterdi."

Yorumlar (0)