Mansur Yavaş adayını ilan etti

Batıkent Rekreasyon Alanı'nı 2023'te tamamlayacakları bilgisini aktaran Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Dilediğimiz, Cumhurbaşkanı olarak açılışa teşrif etmeniz." ifadelerini kullandı.

SİYASET 22.01.2023, 23:59
Mansur Yavaş adayını ilan etti

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ABB (Ankara Büyükşehir Belediyesi) tarafından Kentkoop Mahallesi üzerinde düzenlenen 'Batıkent Rekreasyon Alanı ile 10 Parkın Açılış ve Temel Atma Merasimi'nde konuştu.



Kılıçdaroğlu: Artık eskileri bir kenara bırakalım

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar ise şunlar:

"Güzel, yeni bir sayfayı açmak mecburiyetindeyiz. Altı siyasi parti liderinin bir arada olmasının temel amacı da budur. Altı siyasi parti lideri bir aradayız, her birimiz demokrasiyi istiyoruz. Her birimiz Türkiye'de huzur içinde, birlikte, beraber yaşamak istiyoruz.

Kucaklaşmak, beraber olmak varken, niye kavgalar, niye ayrılıklar? Helalleşmeyi bu yüzden söyledim. Helalleşmenin vakti geldi ve geçiyor bile. Artık eskileri bir kenara bırakalım. Ufkumuza bakalım, büyümeye bakalım."



Yavaş: Cumhurbaşkanı olarak teşrif etmenizi diliyoruz

ABB Başkanı Mansur Yavaş ise başkenti şeffaf bir anlayışıyla yönettiklerini, ihaleleri canlı olarak yayınladıklarını, katılımcılık ilkesi doğrultusunda hareket ettiklerini kaydetti.

Yurttaşların sağlığını önceleyen projeleri uygulamaya geçirdiklerini belirten Yavaş, başkentin senelerdir ihmal edilen altyapısını yenilemeyi sürdürdüklerini bildirdi.

Başkan Yavaş, başkenti 'yeşilin de başkenti' yapacaklarına söz verdiklerini anımsatarak, inşa edilecek olan Batıkent Rekreasyon Alanı ile on parkın başkente hayırlı olmasını temenni etti. 

Rekreasyon alanını 2023'te tamamlayacakları bilgisini aktaran Yavaş, Kılıçdaroğlu'na "Dilediğimiz, Cumhurbaşkanı olarak açılışa teşrif etmeniz." diye konuştu.

Konuşmaların akabinde Kılıçdaroğlu, Yavaş, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Millet İttifakı temsilcileri, CHP'li genel başkan yardımcıları ve vekiller butona basarak parkların temel atma ve açılışlarını yaptı.

Yorumlar (0)