Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'SSK' yanıtı

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "SSK hastanelerini iflas ettiren kişi bu adam değil mi?" sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu "Erdoğan, yine yarısı bayat, hep aynı nakarata girmişsin. Kendini çok tekrar ediyorsun bu aralar. Sahi iyi misin?" dedi.

SİYASET 09.10.2021, 23:44
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'SSK' yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak, ''SSK hastanelerini iflas ettiren kişi bu adam değil mi? Allah milletimizi bu zihniyetinin eline düşürmesin." demişti. 

Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisine yönelik açıklamalarına, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. 

"Erdoğan, yine yarısı bayat, hep aynı nakarata girmişsin." diye yazan CHP lideri, "'SSK'yı batırdı', '3 koyun', 'Bay Kemal', 'CeHaPe'... Kendini çok tekrar ediyorsun bu aralar. Sahi iyi misin?" sözlerini sarf etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Erdoğan, AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada, “CHP'nin elini attığı her işte çuvallamasının tek nedeni, kendilerine emanet edilecek 3 koyunu dahi güdemeyecek kadar beceriksiz olmalarıdır. SSK hastanelerini iflas ettiren kişi bu adam değil mi? Buna nasıl geleceksin de tüm bunları teslim edeceksin? CHP, takoz siyasetinin ete kemiğe bürünmüş, kurumsallaşmış halidir. Milletin acısını fırsata çevirmeye çalışan, milletin felaketinden medet uman bir anlayışın Türkiye'ye yapabileceği hiçbir katkı yoktur. Allah milletimizi bu zihniyetinin eline düşürmesin.” sözlerini sarf etmişti. 

Yorumlar (0)