Karamollaoğlu: Kıbrıs, Milli Görüşçüler'in kırmızı çizgisidir!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49. yıl dönümüne ilişkin konuşma yapan Karamollaoğlu, Türkiye'nin, Kıbrıs'tan sağladığı kazanımları kaybetmemesi için Ada'daki askeri varlığını daha fazla güçlendirmesi gerektiğini söyledi.

SİYASET 21.07.2023, 16:07
Karamollaoğlu: Kıbrıs, Milli Görüşçüler'in kırmızı çizgisidir!

Parti genel merkezinden basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İslam dünyasının hicri 1445 yılını tebrik etti.

‘‘Kıbrıs’ın dönüm noktası CHP ve Milli Selamet Partisi’dir!’’

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49. yıl dönümünün kutlandığını hatırlatan Karamollaoğlu, Kıbrıs konusunda Cumhuriyet Halk Partisi ile Milli Selamet Partisi koalisyonunun adeta bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

‘‘Kıbrıs, Milli Görüşçülerin kırmızı çizgisidir’’

Kıbrıs Barış Harekatı’yla Ada'ya huzur ve barışın geldiğini söyleyen Karamollaoğlu, Kıbrıs'ın, Milli Görüşçülerin kırmızı çizgisi olduğunu vurguladı.

Bugün Türkiye'nin, bir Kıbrıs sorununun bulunmadığını dile getiren Karamollaoğlu, "Türkiye’nin Kıbrıs’taki kazanımlarımızı kaybetmemesi için Ada'dan asker çekmek bir yana dursun askeri varlığını daha da çok güçlendirmesi gerekmektedir." dedi.

‘’22 yıldır kararlılıkla yolumuza devam ettik’’

Saadet Partisinin kuruluşunun üzerinden 22 sene geçtiğini hatırlatan Karamollaoğlu, "Bugüne dek nice badireler atlattık, fakat hep aynı kararlılık ile yolumuza devam ettik. Partilerimiz kapatıldı, siyasi yasaklı kılındık, cezaevlerinde yattık, fakat hep aynı azim ve inanç ile hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ettik" şeklinde konuştu.

‘‘Ekonomik problemler devam ediyor’’

Ankara'da taksi fiyatlarına yüksek oranda zam geldiğini kaydeden Temel Karamollaoğlu, Türkiye'nin ekonomik problemlerinin devam ettiğini söyledi.

Yorumlar (0)