İnce’den kaset açıklaması: Montajları yapan FETÖ ve CHP

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara'da oy kullanmasının ardından hakkında çıkan iddialara yönelik yaptığı açıklamada “Montajları yapan FETÖ” dedi.

SİYASET 14.05.2023, 13:10 14.05.2023, 13:28 Şeyda Gül
İnce’den kaset açıklaması: Montajları yapan FETÖ ve CHP

Türkiye'nin heyecanlı beklediği seçim gününde yurdun dört bir yanından vatandaşlar oylarını kullanmaya devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, başkentte sandığa gitti.  Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için o  için oyunu Ankara Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde kullanan İnce, çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

17 kişinin gözaltına alındığını duyurdu

Seçime 3 gün kala adaylıktan çekilmesi ile gündeme oturan Muharrem İnce, muhalefetin dayatmalarının ardından “Seçilemeyince bahaneleri kalmasın” demişti. Bugün yaptığı açıklamada hakkındaki kaset iddialarına açıklık getiren İnce, “Şerefli ile oynamayın böyle bir görüntü yok, 17 kişi gözaltında” dedi.

Bunları montaj yapan FETÖ

Görüntülerin arkasında terör örgütü olduğunu ifade eden İnce, “Bunları montaj yapan FETÖ” açıklamasında bulundu. Bunu yapanların her birine dava açacağını dile getiren İnce, Siyasi gerekçelerle yayanlar ve eski arkadaşları dahil hepsine tek tek dava açacağını söyledi.

Görüntülerin hepsi yurtdışından servis edildi

Şerefini, onurunu ürk Adaletine bıraktığını belirten İnce, görüntülerinin hepsinin yurt dışından servis edildiğini ve Türkiye'de siyasi gerekçelerle 50 gün boyunca kendisine saldırdıklarını dile getirdi. “Allah'ından bulsunlar” özleriyle sitem eden İnce, “Bana ne yaşatırlarsa Allah onlara onu yaşatsın” dedi.

Yorumlar (0)