İmamoğlu’nun Kadınlar Günü paylaşımı ortalığı karıştırdı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sosyal medya hesabından İmamoğlu’nun yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. İmamoğlu, paylaşımına HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’i etiketleyip kutlama mesajı yayınlayınca, İYİ Partili vekil Yavuz Ağıralioğlu’ndan konuya ilişkin eleştirel bir yorum geldi.

SİYASET 08.03.2021, 11:34 08.03.2021, 18:32
İmamoğlu’nun Kadınlar Günü paylaşımı ortalığı karıştırdı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ı da etiketleyip 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel bir mesajı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Pervin Buldan ve Meral Akşener’i etiketledi

İmamoğlu yapmış olduğu paylaşımda, “İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Buldan’ın nezdinde bütün kadın siyasetçilerimizin ve ülke genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” mesajına yer verdi.

İYİ Partili vekilden paylaşıma yorum

İYİ Parti’nin İstanbul vekili Yavuz Ağıralioğlu ise İmamoğlu’nun yaptığı bu paylaşıma tepki gösteren bir tweet attı. Ağıralioğlu paylaşımında, ‘Akşener’in isminin HDP ve siyasilerinin ismiyle zikredilmesini doğru bulmuyorum.’ dedi.

İşte Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı paylaşım:

Akşener'den yanıt: Arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi

Meral Akşener, etiketlendiği tweete ilişkin yaptığı açıklamada, "Sayın İmamoğlu'nun attığı tweeti çoğu arkadaşımız beğenmedi fakat fikirlerini ortaya koydular. Saygı duyuyorum." dedi.

Yorumlar (0)