Gül'den Kılıçdaroğlu'na "kaset" hatırlatması!

WhatsApp'ın zorunlu güncellemesi ile ilgili olarak, farklı ülkelerde farklı tutum içerisinde olunmasının çifte standart olduğunu belirten Aldülhamit Gül, CHP'nin militan çıkışına da "Hakime, savcıya, valiye, kaymakama 'militan' diyen, kaset tezgahlarını ve mahremiyet ifşasını yaşam biçimi haline getirenlere dönüp baksın" cevabını verdi.

SİYASET 28.01.2021, 11:36 29.01.2021, 09:21
Gül'den Kılıçdaroğlu'na "kaset" hatırlatması!

Kişisel Verileri Koruma Kurumunda (KVKK) Uluslararası Veri Koruma Günü programında konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, WhatsApp'ın zorunlu güncellemesi ile ilgili olarak, şirketin farklı ülkelerde farklı tutum içerisinde bulunmasının çifte standart olduğunun altını çizdi.

Önce eski CHP Milletvekili Berhan Şimşek ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vali, kaymakam ve yargı mensupları için sarf ettiği "militan" hakaretine Abdülhamit Gül, şu hatırlatmayla cevap verdi:

"Aklını kiraya vermiş, vicdanını satmış militanların (FETÖ) adalete ve hukuka verdiği tahribat hâlâ giderilebilmiş değildir. Bugün Türkiye'nin hakimine, savcısına, valisine, kaymakamına ‘militan’ diyen biri, militan görmek isterse o döneme baksın. İçinde bulunduğumuz dönemdeki militanlara baksın. Kaset tezgahlarını, mahremiyet ifşasını yaşam biçimi hâline getirenlere baksın."

Yorumlar (0)