Fatih Portakal, altılı masanın adayını açıkladı

Siyasetin birinci gündem konusu haline gelen konulardan bir tanesi de altılı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı. Son olarak söz konusu durum ile ilgili Fatih Portakal’dan bir iddia ortaya atıldı. "Net bir şekilde" diyen Portakal, "Altılı masa birkaç pürüz hariç tam mutabakatı oluşturdu" dedi.

SİYASET 04.01.2023, 17:43
Fatih Portakal, altılı masanın adayını açıkladı

Altılı masa tarafından cumhurbaşkanı adayının seçildiğini iddia eden Fatih Portakal, masada yer alan partilerden bir kişi ile görüşme yaptığını açıkladı. Portakal, söz konusu durum hakkında "tam mutabakat oluşturulduğunu" ifade ederek o ismi de paylaştı.

“Net bir şekilde belli”

Youtube kanalında açıklamada bulunan Portakal, altılı masa içerisindeki bir parti yetkilisi ile görüştüğünü ifade ederek, "Dün akşam vakitlerinde aldığım bir bilgi. Görüştüğüm kişi altılı masanın içinde yer alan partilerden bir tanesiydi. Yetkili kişi bana, ‘Fatih Bey, adayımız belli. Altılı masa içerisinde en fazla konuşulan sizlerin de bildiğiniz üzere o isim' dedi. Bende cevaben, ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ dedim. Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı net bir biçimde Kemal Kılıçdaroğlu’dur. 'Herkesin ifade ettiği, kendisini ön plana alan, sizin de söylediğiniz' dediği zaman adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu hemen anlıyorsunuz. Altılı masa kendi içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu'nda ortak karar almış. Bu net bir şekilde belli. Net bir şekilde. Altılı masa birkaç pürüz hariç tam mutabakatı oluşturdu" dedi.

Yorumlar (0)