Erdoğan'ın 8. torunu dünyaya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 8'inci, Esra Albayrak ve Berat Albayrak çiftinin ise 4'üncü çocukları dünyaya gözlerini açtı. Albayrak çifti, çocuklarına "Hamza Salih" adını verdi.

SİYASET 30.06.2020, 10:18
Erdoğan'ın 8. torunu dünyaya geldi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8'inci torunu da dünyaya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kızı Esra Albayrak'tan dünyaya gelen torununa "Hamza Salih" ismi verildi.

erdoğan torun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra ile damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dördüncü çocukları Hamza Salih, dün akşam saatlerinde dünyaya gözlerini açtı.

erdoğan torun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın 8'inci torunları "Hamza Salih"i görmek için Ankara'dan İstanbul'a gelerek, kızları Esra, damatları Berat Albayrak ve torunları Hamza Salih'i ziyaret etti.

erdoğan torun

Berat Albayrak sevincini Twitter'dan paylaştı

Sevincini Twitter hesabından paylaşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dördüncü evlatları Hamza Salih'in ailelerine ve dünyalarına sefalar getirdiğini, bu mutluluğu yeniden kendisine yaşatan eşi Esra Albayrak'a sevgi ve minnetlerini sunduğunu belirtti.

erdoğan torun

Yorumlar (1)
Yusuf karaswar Marokko 3 yıl önce
Marokko