Erdoğan'dan Davutoğlu'na cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarına tepki göstererek, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve ülkemize katkılarını hazmedemeyenlerin insanlarımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz." dedi.

SİYASET 25.05.2020, 17:14 25.05.2020, 17:57
Erdoğan'dan Davutoğlu'na cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde medya çalışmalarını hızlandıran ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine yönelik tüm programlarda uzun eleştiriler getirerek iktidara gelmesi durumunda ilk işinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini değiştirip yerine Parlamenter Sistem getireceği vaadinde bulunan eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Ahmet Davutoğlu'nu eleştirerek, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve ülkemize katkılarını hazmedemeyenlerin insanlarımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"81 ilimizdeki tüm üyelerimizin ve teşkilat mensuplarımızın Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum."

"Rabb'imden bizlere bayramları bayram gibi geçireceğimiz nice güzel günler göstermesini niyaz ediyorum."

"Türkiye hamdolsun küresel salgın sürecini başarıyla yönetmiş ve sonuca yaklaşmıştır."

"Attığımız normalleşme adımları sonrasında ortaya çıkan tablo doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor."

"Arife gününden bayram bitiminine kadar 4 gün süreyle evde kalarak mücadelemize destek veren milletimin her bir ferdine sabırları için şükranlarımı sunuyorum."

"Önümüzde hem programlarımızı uygulamak hem milletimizle gönül bağımızı güçlendirmek için 3 yıllık bir vakit var."

"Yıllarca sağlık alanında yaptığımız yatırımları eleştirenlerin ne kadar içi boş siyaset yaptıkları, son 2,5 ayda yaşananlarla ortaya çıkmıştır."

Yorumlar (0)