Erdoğan'dan 2023 mesajı: Türkiye'yi 2023 limanına kavuşturacağız

Eskişehir'de partisinin Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de istikrarın teminatı olduklarını ifade etti ve önümüzdeki dönem seçimleriyle ilgili kararlı olduklarına dikkat çekti.

SİYASET 23.10.2021, 14:30 24.10.2021, 13:31
Erdoğan'dan 2023 mesajı: Türkiye'yi 2023 limanına kavuşturacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'de partisinin Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Erdoğan’dan 2023 mesajı

2023 seçimlerinden AK Parti'nin bugüne kadarki yolculuğuna kadarki meselelere temas eden Erdoğan, “Türkiye’yi, 2023 limanına selametle kavuşturacağız” sözlerini kullandı.

"Gençler gördüğünüz gibi dimdik ayaktayız." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şunları söyledi:

"Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek haricinde hiçbir hedef gütmedik. Dün olduğu gibi bugün de Cumhur İttifaki ile AK Parti, Türkiye'de istikrarın teminatıdır. Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmaya yönelik hedefe eninde sonunda ulaşacağız. Bu uğurda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türk ekonomisini istihdam, üretim, yatırım, üretim sütunları üzerinde yükseltmek için çaba harcıyoruz. Şu salonlara sığmayan coşkunuz için şahsım adına teşekkürlerimi iletiyorum. Rabbim dayanışmamızı, muhabbetimizi daim eylesin. Her zaman dikkat çekiyorum: Biz bugünlere güçlü ve büyük Türkiye sevdasına gönül veren kahramanların fedakarlıklarıyla geldik. Yılın her günü, kendini bu davaya adayanların mücadelesiyle geldik. Bugüne kadar, partimizin başarısı için uykusunu bölerek Mevla'ya el açan büyüklerimizin samimiyetiyle geldik. En önemlisi de bugünlere biz, niyetimizi temiz tuttuğumuz, nefsimizi gurura, kibre kaptırmadığımız için geldik.

“Bizde ayrımcılık yok”

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim yolumuz bugün de istikbali, ezanı, bayrağı ve vatanı uğruna can vermekten çekinmeyen gençlerin yoludur. Alnımız ak, başımız dik bir şekilde, bu yolda 20 senedir yürüyoruz. Yolumuz Eskişehir'i fetheden büyük 2. Kılıçarslan'ın, efsaneleşen mücadeleleriyle işgalci Yunan'a kök söktüren Eskişehirli şehit ve gazilerin yoludur. AK Parti olarak uzun ince bu yolda 20 yıldır yürüyoruz. Kimseyi dışlamadan 84 milyonun tamamını kucaklıyoruz, bizde ayrımcılık yok. Sevgili gençler, genç arkadaşlarınıza şunu iyi anlatın: Ufku Ankara'nın ötesine geçmeyenler, çok boyutlu dış politikamızı bir türlü anlayamıyor. Attığımız adımlardan bazı kesimlerin rahatsızlık duyduğunu biliyoruz."

Yorumlar (0)