Ekrem İmamoğlu tv'lere çıkmama kararı aldı

Binali Yıldırım ile çıktığı tv programı öncesi moderatör İsmail Küçükkaya ile görüştüğüne ilişkin görüntüleri çıkan Ekrem İmamoğlu, tv'lere çıkmama kararı aldı

SİYASET 19.06.2019, 16:18
Ekrem İmamoğlu tv'lere çıkmama kararı aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "İstanbullu hemşehrilerime bir öneride bulunuyorum, mümkünse pazar günü akşamına kadar televizyonları izlemeyin. Ben de televizyonlara çıkmayacağım zaten." diye konuştu.

Vatandaşa, seçime kadar tv izlememe önerisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "İstanbullu hemşehrilerime bir öneride bulunuyorum" dedi ve mümkünse pazar günü akşamına kadar televizyonların izlenmemesini istedi. Ekrem İmamoğlu, "Niye biliyor musunuz? Ben de çıkmayacağım zaten televizyonlara. İzlemeye de gerek yok zaten dört-beş gün." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'ndeki Elazığ Karakoçan Dernekler Federasyonu ziyaret ettikten sonra seçim otobüsü üzerinden vatandaşa hitap etti.

Ağrı ve Trabzon'da sel felaketinden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileyen Ekrem İmamoğlu, bu toplumun bir arada yaşama kültürünün çok güçlü olduğunu ifade etti.

Bu toplumun vicdanına çok güvendiğini belirten Ekrem İmamoğlu, yeni bir siyasi dil ve anlayışla bu şehri ayrıştıran tavırları yok sayarak huzur getireceklerini söyledi.

Yayın ile ilgili konuşulanları dinlemeyin!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Birileri sağda-solda ağlayacak, bağıracak, çağıracak bana laf yetiştirecek. Yok yayındı, oydu, buydu diyecek. Gülün, geçin. Hatta ben İstanbullu hemşehrilerime, İstanbullulara bir öneride bulunuyorum, mümkünse pazar günü akşamına kadar televizyonları izlemeyin. Niye biliyor musunuz? Yok yayındı, oydu, buydu diyecekler. Yayınla ilgili konuşulanları dinlemeyin. Ben de çıkmayacağım zaten televizyonlara. İzlemeye de gerek yok zaten dört-beş gün. Şundan dolayı, çok kötü cümleler kuruyorlar, komik duruma düşenler var. Gülüyorum. Onun için sizlere tavsiyem kalan dört gün içerisine çalışalım. İnsanların desteğini talep edelim."

Ekrem İmamoğlu, vatandaşlardan oy kullanmaları ve insanların sandığa gitmeleri için çalışmalarını isteyerek, "Her şey çok güzel olacak demiştik. Bugünden itibaren söylüyorum ki her şey çok güzel oldu zaten. Oldu, oldu, oldu." ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)