DEVA Partisi'nden Kılıçdaroğlu-Özdağ gizli protokolüne yorum

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ arasında seçimden önce yapılan görüşmede imzalanan "gizli protokol" hakkında konuştu. Şahin, "Böyle bir protokolden haberimiz yoktu." dedi.

SİYASET 21.07.2023, 18:07 22.07.2023, 01:02 Hakan Öksüz
DEVA Partisi'nden Kılıçdaroğlu-Özdağ gizli protokolüne yorum

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın seçimden önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile protokol imzaladıklarına dair iddiası, siyasetin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddiayı kabul eden Kılıçdaroğlu, "Evet, ikimizin arasında imzalanan bir protokol mevcut. Bununla ilgili konuşmam yanlış olur." dedi. 

İdris Şahin: "Kamuoyu ile paylaşılacaksa..."

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuya dair görüşünü açıkladı. 

Kılıçdaroğlu'nun söz konusu açıklamayı yaptığı programı izlediğini belirten Ankara Milletvekili İdris Şahin Şahin, "Ümit Özdağ'ın açıkladığı gizli protokol hakkında bir bilgimiz yoktu. Bu konunun, 2 kişinin namusuna bırakılmış bir sözleşme olduğunu söyledi Sayın Kılıçdaroğlu. Dolayısıyla 2 kişi arasındaki o görüşmenin ayrıntıları gizli kalmalıdır. Kamuoyu ile paylaşılacaksa da görüşmeyi yapan 2 kişi karar verecektir buna." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)