Destici’den sürücülere bayram uyarısı

Ramazan Bayramı’nda seyahat etmeye hazırlanan sürücüleri uyaran Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Trafik kurallarına ve trafik polislerimize riayet edelim. Yolculuğunuz kemerli ve güvenli olsun” ifadelerini kullandı. 

SİYASET 01.05.2022, 12:51
Destici’den sürücülere bayram uyarısı

Ramazan Bayramı öncesi çoğu aile, şehir dışı seyahat ederek akrabalarının yanına gitme hazırlığı yapıyor. Son yıllarda özellikle bayram dönemlerinde yaşanan trafik kazaları ise tüm Türkiye’nin içini yakmıştı. Trafikte görülebilecek olası bir olumsuzluğa karşı şimdiden vatandaşları uyaran BBP lideri Destici, “Bayramınız ve yolculuğunuz kemerli olsun” mesajı verdi. 

Destici, emniyet kemerinin önemine vurgu yaptı

Ramazan Bayramı süresince olduğu gibi senenin tüm günlerinde emniyet kemerinin hayati önem taşıdığını vurgulayan Destici, herhangi bir trafik kazasının yaşanmaması adına tüm sürücüleri kurallara uymaya ve uykusuz yola çıkmamaya davet etti. Yolculuk boyunca emniyet kemerinin çıkarılmaması gerektiğinin altını çizen Destici, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, sorunsuz ve güzel bir yolculuk temenni etti. 

Yorumlar (0)