Davutoğlu muhalefeti uyardı: “Kolay olmayacak”

Kendilerini zor bir seçimin beklediğini ifade eden Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, muhalefet kanadının adayı “her kim olursa olsun kazanacaktır” düşüncesinin yanlış olduğunu dile getirdi.

SİYASET 07.09.2022, 09:14
Davutoğlu muhalefeti uyardı: “Kolay olmayacak”

Bir televizyon programına katılım sağlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gündemi ve gelecek seçimleri değerlendirdi.

“Aday hakkında konuşmadık”

Gündeme dair konuların konuşulduğu programda sunucu, Davutoğlu'na 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı çıkarma sürecini ile ilgili bir soru sordu. Liderlerle çıkarılacak aday hakkında konuşmadıklarını ve konuşmayacakları aktaran Davutoğlu, muhalefete bu konu ile ilgili bir uyarı yaptı.

“Seçim kolay olmayacak”

Önümüzdeki seçimin muhalefet tarafından “rahat bir şekilde kazanacağız” düşüncesi ile görülmemesi gerektiğine dikkat çeken Davutoğlu, seçim sürecinin fazlasıyla zor geçeceğine işaret etti.

Seçim ile ilgili değerlendirmede bulunan Davutoğlu, "Şu düşünce fazlasıyla yanlış olacaktır, 'Çok rahat bir şekilde elde edilecek zafer. Her kim aday çıkarsa çıksın seçimi kazanacaktır.' Hayır! Türkiye'de yapılan hiçbir seçim rahat olmayacaktır. Çantada keklik görülmemelidir. Zor bir seçim çalışması olacak." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)