Davutoğlu: AK Parti’deki popülaritem artınca birilerinin önü tıkandı

Bir televizyon kanalına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti dönemine ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulunarak, “AK Parti’deki popülaritem artınca birilerinin önü tıkandı” dedi.

SİYASET 02.08.2022, 11:22
Davutoğlu: AK Parti’deki popülaritem artınca birilerinin önü tıkandı

Katıldığı canlı yayın programında AK Parti döneminde yaşadığı zorluklara ilişkin açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, parti içindeki popülaritesinin artması sonrası Süleyman Soylu, Binali Yıldırım ve Berat Albayrak gibi önde gelen isimlerin önünün tıkandığını belirtti. Bu durumun AK Parti’de huzursuzluk oluşturduğunu dile getiren Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bu durumu ortadan kaldırmak için adımlar attığını vurguladı. 

“Erdoğan’ın hedefi de bu durumun önüne geçmekti”

AK Parti içindeki konumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, “AK Parti’de görev aldığım dönem içerisinde hem tabandan hem de teşkilatlardan büyük ilgi ve destek gördüm. Popülaritem çok hızlı bir şekilde arttı. Parti içindeki popülaritem bu kadar artınca başka siyasetçilerin önü tıkanmış oldu. Sayın Süleyman Soylu, Sayın Binali Yıldırım, Sayın Berat Albayrak gibi kişileri bu listeye ekleyebiliriz. Erdoğan’ın hedefi de bu durumun önüne geçmekti. İşte sorunlar da burada başladı aslında” şeklinde konuştu.  

Yorumlar (0)