Demet Akalın şampanyayı beğenmedi, garsonun kafasına döktü!

Sahne aldığı bir mekânda kendisine gönderilen şampanyayı beğenmeyen ve garsonun kafasından aşağı döken şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyada tepkilerin odağına oturdu. İşte o anlar...

MAGAZİN 02.08.2022, 11:16 02.08.2022, 17:48 Hakan Öksüz
Demet Akalın şampanyayı beğenmedi, garsonun kafasına döktü!

Şarkıcı Demet Akalın, söyledikleri ve yaptıklarıyla magazin gündeminin zirvesinde kalmaya devam ediyor. Bir süre Aleyna Tilki ile atışan Demet Akalın, "Kulüp" şarkısı üzerinden genç popçuya yüklenmişti. Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında kendi şarkısının kullanıldığını ve bu görüntülerin FIFA tarafından paylaşıldığını belirten Akalın, "Kimin dünya starı olduğunu gördük" ifadeleriyle Aleyna Tilki'ye gönderme yapmıştı.

"Elma suyu vermişsiniz bana"

Demet Akalın şimdi de sahneye çıktığı bir mekanda yaptığı hareketle gündeme geldi. Şarkısını seslendirirken kendisine gönderilen bir şampanyadan içen ünlü şarkıcı, "Elma suyu vermişsiniz bana" diyerek sinirlendi. Şampanyayı garsonun kafasından aşağı boca eden Demet Akalın, "Gerçek şampanya getir." dedi.

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü

Hem izleyenler hem de garson, Akalın'ın bu hareketiyle neye uğradığını şaşırdı. Bazı seyirciler, bu ilginç anları kahkaha atarak takip etti. Daha sonra kendisine getirilen şampanya şişesinden içen Demet Akalın, şarkı eşliğinde dans etmeye başladı. Ünlü şarkıcının bu görüntüleri sosyal medyada yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, Akalın'ın hareketlerinin "görgüsüzlük" olduğu belirtti.

Yorumlar (0)