CHP seçim sonuçlarını değerlendirecek

CHP'de yerel seçim sonuçlarını değerlendirme çalışmaları çerçevesinde 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Nevşehir'de il başkanları toplantısı yapılacak.

SİYASET 06.08.2019, 15:53
CHP seçim sonuçlarını değerlendirecek

CHP'nin yerel seçim sonuçlarını değerlendirme çalışmaları sürüyor. 

Değerlendirme çalışmaları kapsamında daha önce milletvekilleri ve Parti Meclisi, ardından belediye başkanlarının katılımıyla toplantılar gerçekleştiren CHP'de Kurban Bayramı'nın ardından il başkanları toplantısı yapılacak.

16-17-18 Ağustos'ta Nevşehir'de yapılacak toplantıda, yerel seçim sonuçlarının analiz edilmesinin yanı sıra partinin bundan sonraki yol haritası da çizilecek. Parti yönetimi, il başkanlarının taleplerini ve önerilerini dinleyecek ve yeni politikalar belirleyecek.

Toplantıda CHP'nin kazandığı belediyelerde yapılacak çalışmalar ve denetimler konuşulacak. Ayrıca, il başkanlarından yazımı devam eden parti programına katkıları da istenecek.

Önümüzdeki seçimler için strateji belirlenecek

CHP, toplantıyla önümüzdeki seçimler için şimdiden strateji belirlemeyi amaçlıyor.

Diğer bir yandan, toplantının Nevşehir Kartal Otel'de 3 gün süreceği ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da toplantıya katılacağı bildirildi. Kılıçdaroğlu'nun, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında gerçekleştirilecek çalışmaların ikinci gününe katılarak il başkanlarına hitaben bir konuşma yapacağı kaydedildi.

CHP, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde 11'i büyükşehir belediyesi olmak üzere 252 belediyede yönetimi kazanmış, son olarak 25 Temmuz günü Afyonkarahisar'da belediye başkanları toplantısı düzenlemişti. 

Yorumlar (0)