CHP lideri Özgür Özel'den 'anket' göndermesi: 'Sinirleniyorlar'

Manisa'daki halk buluşmasında konuşan CHP lideri Özgür Özel, halka "Beni seven arkamdan gelsin" sözleriyle seslendi. konuşmasında Cumhur ittifakını da eleştiren Özel, önlerine gelen anketler nedeniyle sinirlendiklerinin altını çizerken Manisa'lılara 'taban ittifakı' çağrısı yaptı.

SİYASET 23.03.2024, 14:52 23.03.2024, 16:13 Hanife
CHP lideri Özgür Özel'den 'anket' göndermesi: 'Sinirleniyorlar'

31 Mart'a 8 gün kala, seçim meydanlarında hareketlilik sürüyor...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki halk buluşmasında açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, halka "Beni seven arkamdan gelsin" sözleriyle seslendi ve Manisa adayları için oy istedi.

Cumhur İttifakı'nın önüne gelen anketler nedeniyle sinirlendiğini söyleyen Özgür Özel, partisinin Manisa adayı Ferdi Zeyrek'in kent suçlarına karşı büyük mücadele verdiğini ve CHP'liler kadar AK Parti'lilerin de takdirini kazandığını belirtti.

Erdoğan’ın Manisa'daki evlendirme binasını TÜGVA'ya verdiğini söyleyen Özgür Özel, “Manisa'da ağaçları kesip otopark yapmaya kalktılar. Cengiz Ergün talimatla Manisa'nın güzelliklerini verdi. Onu durduran Ferdi Başkan oldu" dedi.

Mal Varlığı Mesajı!

Manisa'da AK Parti ve MHP'nin toplam oyunun yüzde 50'yi bulmasına karşın, anketlerde geride olduğuna yönelik sorulara verdiği yanıtlara da dikkat çeken Özel, şu ifadelere yer verdi:

"Bütün belediye başkanlarımız mal varlıklarını açıklıyorlar. Ancak Manisa'nın iliğini kemiğini sömüren bu anlayışa karşı bıçak kemiğe dayandı. Manisa'nın dört bir yanı illallah diyor. Biz buraya Manisa ittifakını teklif ediyoruz."

'Taban İttifakı' çağrısı

Geçen seçimde Manisa'da 2 ilçede İYİ Parti'yi desteklediklerini ve ikisinde de seçimin az farkla kaybedildiğini hatırlatan Özgür Özel, bu seçimde ittifak kurulmadığını ancak tabanda bu ittifakın sağlanabileceğini belirtti.

Yorumlar (0)