CHP Genel Merkezi kapatıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının artması nedeniyle kapatıldı. Personelin evden çalışma sistemine geçeceği ifade edildi. 

SİYASET 11.09.2020, 17:30
CHP Genel Merkezi kapatıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) son günlerde yeni tip koronavirüs (Covid-19) krizi yaşanıyor. 

Parti yöneticilerinin peş peşe yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanması üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (Covid-19) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da test uygulanmıştı. Söz konusu testin sonucu "negatif" olarak açıklanmıştı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedbir almaya başladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkez personelinin, evden çalışma sistemine geçeceği ifade edildi. 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının artış gösterdiğine ve insanların tedbirsiz hareket ettiklerine dikkat çekildi. 

Söz konusu açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkez personelinin, 14 Eylül günü itibarıyla evden çalışma sistemine geçeceği kaydedildi. 

Normal çalışma sistemine ne zaman geçileceği ise yeni tip koronavirüsün (Covid-19) Türkiye'deki seyrine göre açıklanacak. 

CHP'de kimler koronavirüse yakalandı?

Faik Öztrak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı olan Faik Öztrak, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakaladığını Twitter hesabından duyurmuştu.

Öztrak, yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını belirterek, sağlık durumunun çok iyi olduğunu ifade etmişti.

Birkaç hafta boyunca evden çalışacağını duyuran Öztrak, kendisini arayıp soran herkese teşekkürlerini iletmişti.

Öztrak, kendisiyle maske takmadan temasa geçen kişilerin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmasını istemişti. 

Onursal Adıgüzel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı olan Onursal Adıgüzel, yeni tip koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını belirterek, hastanede olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetmişti.

Adıgüzel, bir süre kendini izole edeceğine dikkat çekerek, son bir haftada kendisiyle temasa geçen herkesin test yaptırmasını istedi.

Hijyen ve maske kurallarına riayet edilmesi için çağrıda bulunan Adıgüzel, sağlıklı günler diledi.

Celal Çelik

Kılıçdaroğlu'nun avukatı olan Celal Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını kaydederek, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Çelik, kendisiyle temasa geçen kişileri uyararak, bu kişilerin test yaptırmayı ihmal etmemeleri gerektiğini ifade etti. 

Recep Cengiz

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olan Recep Cengiz'in dün yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı duyurulmuştu. 

Yorumlar (0)