Biden virüsüne Türk dezenfektanı!

ABD Başkanı Adayı Joe Biden'ın açıklamalarına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten cevap geldi.

SİYASET 16.08.2020, 10:45
Biden virüsüne Türk dezenfektanı!

Adalet ve Kalıknma Partisi (AK Parti) Sözcüsü Ömer Çelik, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan Adayı Joe Biden'ın Türkiye ve Erdoğan aleyhine yaptığı açıklamalara tepki göstererek, AK Parti'nin sandığın gücüne inandığını, en son 15 Temmuz'dan ötürü darbeye nasıl cevap verilir çok iyi bildiklerini vurguladı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Demokratların Başkan Adayı olan Joe Biden'ın "Erdoğan'ı değiştireceğiz, bunu darbeyle değil, seçimle yapacağız" dediğini hatırlatarak, Joe Biden'ın "darbe" diyemediği için "seçim" ifadesini kullandığını, cümledeki "darbe"nin seçim, "seçim"in ise "darbe" yerine kullandığını söyledi.

AK Parti olarak sandığın gücüne inandıklarını belirten ve en son 15 Temmuz'dan ötürü darbeye nasıl cevap verilir çok iyi bildiklerini vurgulayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Sandık namustur. Kimse müdahale edemez." ifadesini kullandı.

Türk demokrasisinin hak edilmiş ve bedeli ödenmiş bir demokrasi olduğunun altını çizen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türk demokrasisini kimsenin yıkamayacağını, Türk siyasetine müdahale peşindeki yabancı her virüse karşı Türk siyasi dezenfektanlarının hazır ve yüzde yüz etkili olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)