Bakan Varank'tan İmamoğlu'na sert tepki

Bakan Varank, İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösterdi. Varank, "Bizim bakanımız çizmelerini giyerek teknelerden müsilaj temizlerken, İstanbul'un belediye başkanı Antep'e gidip baklava açmakla meşgul. İşte bunların sorumluluk anlayışları budur." dedi.

SİYASET 29.06.2021, 22:14 30.06.2021, 17:47
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na sert tepki

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi ziyaret için Kırşehir'deydi.

Varank, AK Parti İl Başkanlığı’nda parti mensupları ile bir araya geldi.

"AK Parti iktidarının tek hedefi..."

Toplantıda konuşan Bakan Varank, “Bizim iktidarımızın tek bir hedefi var. Türkiye'yi muhasır medeniyetlerin üstüne çıkarabilmek. Bunu gerçekleştirebilmenin yolu da her alanda bağımsızlıktan geçiyor. Ayrıca, ülkemizin kendi politikalarını tasarlayıp uygulamasından geçiyor. Bizim 19 sene boyunca başardığımız en önemli iş bu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizi diğer herhangi bir ülkenin uydusu olmaktan çıkarıp, gerçek anlamda bu toprakların, insanların gereksinimini  giderecek bir şekilde ve medeniyet değerlerimize hizmet sunacak bir şekilde Türkiye'yi tam bağımsız bir hale getirmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Hamdolsun büyük başarılar da elde ettik, ediyoruz.” sözlerini sarf etti.

"Bakanımız müsilaj temizliyor, İBB Başkanı baklava açıyor"

Muhalefeti eleştiren Bakan Varank, “Diğer siyasi partilere baktığımız zaman onların hizmet diye bir dertlerinin olmadığını görüyoruz. Onların tümü günü kurtarmanın peşinde oluyor. ‘Vatandaşın bir sıkıntısı mı varmış? Bir derdi mi varmış?’ Bunlarla ilgili hiçbir sorunları yok. Mesela İzmir senelerdir CHP iktidarı tarafından yönetiliyor. Altyapı ile ilgili ülkemizdeki en kötü kentlerden bir tanesi. Deprem oldu, yerel yönetimin hiçbir aksiyonu, hiçbir hareketi olmadı. Biz merkezi hükümet olarak oraya gittik, sorumluluğumuzu harfiyen yerine getirdik. İşte İstanbul’da bir müsilaj sorunu ile karşı karşıyayız. İstanbul’un belediye başkanına bakıyoruz. Bizim bakanımız çizmelerini giyerek teknelerden müsilaj temizlerken, İstanbul'un belediye başkanı Antep'e gidip baklava açmakla meşgul. İşte bunların sorumluluk anlayışları budur.” dedi. 

Yorumlar (0)