Bahçeli’den çok sert açıklama: “Artık bıçak kemiğe dayandı!”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü grup toplantısında Gara’da 13 vatandaşımızın PKK tarafından haince katledilmesinin ardından çok sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli, HDP kapanmadan PKK’nın bitmeyeceğini ifade ederek, “Yeter artık, sabır taşı çatladı. İp inceldiği kadar incelmiştir, zaten kopacağı varsa artık kopacaktır.” dedi.

SİYASET 16.02.2021, 12:07
Bahçeli’den çok sert açıklama: “Artık bıçak kemiğe dayandı!”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.

Gara’da haince katledilen 13 şehidimize karşı terör örgütü PKK’nın savunuculuğunu yapan HDP’ye karşı Bahçeli çok sert tepkisini dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partili üyeler Bahçeli’nin konuşmasını ayakta alkışladı.

PKK’nın HDP kapatılmadan bitmeyeceğini söyleyen Bahçeli’nin açıklamalarından önemli satır başları şöyle:

“Hem devletin ekmeğini yiyip hem de devlete diş bileyecekler”

“Devletimizin ekmeğini yiyip havasını soluyup, hazinesinden geçinenler, sonra da dönüp devletin varlığına diş bilemektedir. Bunu yapanların yakasından tutmak her muhterem vekil için namus meselesidir.

“Sırtını PKK’ya YPG’ye dayayanları istemiyoruz”

Bebek katiline sayın diye hitap eden vekili istemiyoruz, teröristlere gerilla diyenlere artık katlanamıyoruz. Sırtını YPG’ye PKK’ya dayayan, icazeti Kandil’den alan, teröristlerin cenazelerine katılan hainlere vekillik haramdır, diyoruz.

“Yetti artık”

Artık yeter, sabır taşı çatladı, bıçak kemiğe dayandı. Bu konu varoluş, yok oluş meselesidir. İpin kopacağı varsa zaten kopacaktır.

“Şehitlerimize kurşun sıkanlara sempati besleyenlerler…”

Gara’da şehitlerimizin kafalarına kurşun sıkan şerefsizlere sempati duyanlarla aynı yerde mi olacağız? Bu hak mıdır reva mıdır, adalet midir?

“HDP’li bir vekilden Gara katliamına ilişkin kınama duydunuz mu?”

HDP’li bir vekil, aynen şöyle ifadeler kullanıyor: “Biz barış dedikçe saldırdılar, kampı Türkiye bombaladı. Be hey vekil müsveddesi. Siz kimsiniz, size saldıran kim? Esir ne demek? Hiç mi vicdanınız kalmadı sizin? Bu kadar mı insanlıktan çıktınız? Bir başka vekil de olay her ne ise olsun insanı yaşatmak olmalıydı, diyor. Bu açıklamalarda terör örgütüne tek bir tepki var mı? HDP’li bir yöneticiden Gara’daki katliamı kınıyan tek bir itiraz duydunuz mu? Ben duymadım.

“HDP kapanmadığı sürece PKK bitmez”

HDP geçmişteki sözde diplomatik çabalardan söz ediyor. Neyin diplomasisi? İktidar, kayıpların ailelerine hesap vermelidir şeklinde konuşuyor HDP. Yüzsüzler, utanmazlar, PKK’nın değil de iktidarın hesap vermesi gerektiğini söylüyor. PKK’nın baraj kapağı, giriş kapısı HDP’dir. PKK’nın ta kendisidir HDP!

HDP’nin kapatılmasına ilişkin üç maymunu oynayan kimdir? HDP kapatılmadan PKK’nın ayağını Meclis’ten kesmenin başka bir formülünü bile demokrat var mıdır? Bu HDP’lilerin milletimizin vergileriyle aldığı maaşları haramdır. HDP’nin kapatılması amacıyla zaman kaybetmek milletimizin egemenlik haklarına zarardır.

Yorumlar (0)