Bahçeli: “Kılıçdaroğlu’nu dinlerseniz daha çok masal duyarsınız” 

MHP’nin haftalık olağan toplantısında konuşan Genel Başkan Bahçeli, “Meclis’te terörist istemiyoruz, Anayasa Mahkemesi görevini yapsın.” ifadelerini kullanarak HDP ve Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’e sert çıkışlarda bulundu. Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon programında dile getirdiği sözlere de cevap veren Bahçeli, “Daha geçtiğimiz sene terör örgütüne karşı olan gerçekleştirilecek adıma hayır dediniz.” diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu yalanladı. 

SİYASET 11.01.2022, 11:53 12.01.2022, 10:06
Bahçeli: “Kılıçdaroğlu’nu dinlerseniz daha çok masal duyarsınız” 

Devlet Bahçeli, partisinin haftalık olağan toplantısında konuştu. Bahçeli’nin öne çıkan açıklamalarında hedefi, HDP’nin Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in öldürülen terörist Volkan Bora ile çekildiği samimi görüntüler ve Kemal Kılıçdaroğlu idi.



“Meclis’te terörist istemiyoruz” 

Bahçeli, konuşmasında HDP’ye ve vekiline şu cümlelerle hitap etti: “Biz, Meclis'imizde terörist istemiyoruz. HDP isimli partinin dokunulmazlığı en kısa sürede kaldırılmalıdır. Anayasa Mahkemesi, bu konuda görevini hızlıca yerine getirmelidir. HDP’yi de vekillerini de Türk siyasetinde ve de demokrasisinde istemiyoruz. Terörist sevdalıları daha fazla Meclis koridorlarında dolaşamaz.” 





“Kılıçdaroğlu’ndan masal dinliyorsunuz” 

Bahçeli: “CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bir televizyon programına katılıp ‘Terör konusunda bir şey geldi de biz mi hayır dedik?’ şeklinde soru yöneltti. 2021 senesinde Suriye ve Irak’a asker gönderilmesi kararını 2 sene uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi için hayır oyu kullandınız. HDP de CHP de hayır oyu verdi. Kılıçdaroğlu’na bakarsanız ondan ancak masal dinlersiniz. Kendisi, ‘Suriye’ye barışı getireceğiz.’ masalını anlatmayı sever.” dedi.

Yorumlar (0)