Ali Babacan'a Trabzon'da soğuk duş

Partisinin Trabzon İl Başkanlığı’nın açılış törenine katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın sadece 20 kişiye seslenmesi sosyal medyada gündem oldu.

SİYASET 26.03.2024, 19:51 27.03.2024, 09:17 Şeyda Gül
Ali Babacan'a Trabzon'da soğuk duş

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Ortahisar ilçesindeki bir iş hanında partisinin Trabzon İl Başkanlığı’nın açılış törenine katıldı. Basın mensupları ve koruma polisleri dahil yaklaşık 20 kişiye seslenen DEVA lideri Babacan, “Bugün kadim şehrimiz, şehzadeler diyarı, nice padişahın doğduğu Fatih'in fethettiği şehirdeyiz. Aynı zamanda Trabzonspor'un şehrindeyiz” dedi.

Beraberindekilerle birlikte kurdeleyi kesti

Mübarek Ramazan ayının her ne kadar vatandaşların çok zorluklar, sıkıntılar çektiği bir ay olsa da Gazze’deki durumun şuan Türkiye’de yaşanan her türlü sıkıntıdan çok daha zor çok daha kötü bir durum olduğunu ifade eden Babacan, açılış konuşmasının ardından beraberindekilerle birlikte kurdeleyi kesti.

İlçe ziyaretleri gerçekleştirdi

Daha sonra İl Başkanlığı binasını gezen Babacan, partililerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı. Babacan, daha sonra seçim otobüsü ile şehir turu attıktan sonra ilçeleri ziyaret etti.

Yorumlar (0)