Akşener'in yakın koruması koronavirüse yakalandı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yakın koruması yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. Bu nedenle Akşener'in 15 Temmuz şehitleri için anma törenine katılamayacağı bildirildi.

SİYASET 15.07.2020, 12:16
Akşener'in yakın koruması koronavirüse yakalandı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) vatanı işgal etme girişiminin üzerinden tam 4 sene geçti. 15 Temmuz ihanet gecesinde 251 kişi şehit olurken, 2 binden fazla kişi de gazi olmuştu. 

Her sene olduğu gibi bu sene de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 15 Temmuz şehitleri için anma töreni düzenlenmesine karar verildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu anma törenine dâhil olamayacağını bildirmişti.

Parti tarafından yapılan açıklamada, gazilerin davet edilmemesi ve milletvekillerine yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin zorunlu kılınması nedeniyle bu anma töreninin uygun bulunmadığı ifade edilmişti. 

Bunun üzerine bir açıklama da İYİ Parti'den geldi.

Parti tarafından yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Meral Akşener'in söz konusu anma törenine katılamayacağı kaydedildi. 

Yakın korumasının testi pozitif çıktı 

Akşener'in koruma ekibinde görevli olan bir polis memurunun yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı belirtildi. 

İYİ Parti liderine test uygulandığı ve sonucunun negatif çıktığı ancak yine de anma törenine katılanları tehlikeli bir duruma sokmamak için törene katılmayacağı ifade edildi. 

Yorumlar (0)