Akşener'in esnaf ziyareti mitinge dönüştü

Kocaeli'nde yurttaşlarla buluşan Meral Akşener, "'Şapkamı assam, ceketimi assam' dönemi bitmiştir. El ele vererek bu harami düzeni oylarımızla attaya göndereceğiz." dedi.

SİYASET 26.05.2022, 22:25
Akşener'in esnaf ziyareti mitinge dönüştü

Temaslarda bulunmak için Kocaeli'ne gelen ve partililer tarafından Çayırova gişelerinde karşılanan İYİ Parti lideri Akşener, Fatih Caddesi üzerinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Parti otobüsüyle ilerlerken yurttaşları selamlayan Akşener, ardından Darıca ilçesine geçiş yaptı.

Burada da esnafı ziyarette bulunan Akşener, ilçe ilçe, cadde cadde, dükkan dükkan gezdiğini kaydederek, ülkemizde çok uzun zamandır yurttaşın, öğrencinin, emeklinin, esnafın dertlerinin konuşulmadığını ifade etti. 

Yurttaşların yaşadığı problemleri örnekler vererek aktaran Akşener, "Yurttaşın derdinin konuşulmadığı bir Türkiye'de konuşulan şeyler neler? 'Sen bucusun, sen şucusun, sen böylesin, sen şöylesin...'" dedi. 

"Ülkemizde hafif hafif 'oculuk, buculuk' gidiyor"

Akşener, yurttaşın problemlerinin konuşulması için gayret sarf ettiklerinin altını çizerek, şu ifadeleri kullandı:

"Gezdim çünkü seçmenin velinimet olmasını sağlamaya çalıştım. Sonuç olarak farkındaysanız ülkemizde hafif hafif 'oculuk, buculuk' gidiyor. Sizin sorunlarınıza ilişkin neler yapılabileceği az da olsa konuşulmaya başlandı. Esnaf için velinimet olan müşteridir. Müşterisine küfür eden bir esnaf gördünüz mü? Seçmenine küfür eden siyasetçiler var Türkiye'de. Seçmenine 'terörist' diyen siyasetçiler var Türkiye'de. Seçmenine 'şükürsüz' diyen siyasetçiler var Türkiye'de. Sana ne kardeşim? Sen hangi çareyi ürettin?"

"'Şapkamı assam, ceketimi assam' dönemi bitmiştir"

İktidarın tarım ve gıda politikasını eleştirerek istihdam için herhangi bir adım atılmadığını belirten Akşener, "Muhteremler benim gibi buraya gelecekler, karşınızda hazır ola geçecekler. Oylarınız çok değerli olacak. Sizler velinimetsiniz. 'Şapkamı assam, ceketimi assam' dönemi bitmiştir. El ele vererek bu harami düzeni oylarımızla attaya göndereceğiz." sözlerini sarf etti. 

Alemdar Caddesi üzerine gelen Akşener, parti otobüsünden yurttaşları selamladı. Burada da halka seslenen Akşener, gündemdeki hususları yorumladı. 

Akşener, esnaf ziyaretinin akabinde İzmit Belediyesi'ne geçiş yaparak Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ile basın mensuplarına kapalı olarak görüştü.

Yorumlar (0)