AK Parti'ye oy isteyen Bülent Arınç, eleştirileri yanıtladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Manisa'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katılan isimlerden biri de TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç oldu. Son yıllarda hükümete sert eleştiriler yönelten Bülent Arınç'ın kürsüden AK Parti'ye oy istemesi sosyal medyada yankı uyandırdı. Tepkileri sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yanıtlayan Arınç, "Muhalif değilim, sadece gördüğüm doğru ve yanlışları söylüyorum." dedi.

SİYASET 23.08.2022, 09:14 23.08.2022, 12:06 Hakan Öksüz
AK Parti'ye oy isteyen Bülent Arınç, eleştirileri yanıtladı!

Cumartesi günü Manisa'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisalı çiftçilere verdikleri tarımsal desteğin 4 milyon lira civarında olduğunu söyledi. Sultani çekirdeksiz kuru üzümün taban fiyatını 27 lira olarak belirlediklerine değinen Erdoğan, 2053 vizyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Hem muhalifler hem de AK Partililer eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra kürsüye çıkarak konuşma yapan isimlerden biri de TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç oldu. Vatandaşların AK Parti'ye verdiği desteğin devam etmesi gerektiğini kaydeden Arınç, "Yapılan bu hizmetlere sahip çıkmalıyız." dedi. Son yıllarda AK Parti'ye çeşitli eleştiriler yönelten Arınç'ın bu sefer oy istemesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Tepkilerin bir kısmı muhalefet cephesinden, bir kısmı da AK Parti tabanından geldi.

"AK Parti'nin yaptığı doğru işleri hep sahiplendim"

Kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Arınç, "AK Parti'nin Manisa'da gerçekleştirdiği bütün programlara davet ediliyorum. Burası benim memleketim. Ben de AK Parti'nin milyonlarca sahibinden biriyim. AK Parti'nin yaptığı doğru işleri hep sahiplendim. Yanlış varsa da söylemeye ve uyarmaya çalıştım." ifadelerini kullandı.

"Hayır, muhalif değilim"

Bazı kişilerin olayları siyah-beyaz olarak ayırdığını ve aradaki renkleri görmediğini kaydeden TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, "Biraz eleştirince muhalif olduğunu zannediyorlar. Hayır, muhalif değilim. AK Parti'den kopmadım. Sadece doğru ve yanlış gördüklerimi söylüyorum. Hükümeti eleştirince hemen alkışlayanlar, oy isteyince benim için 'çark etti' diyebiliyor. Ben siyaseti diğerleri gibi yapmıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)