Yurt dışı uçuşları ne zaman başlayacak? Açıklama geldi

Yurt dışı uçuşlarının ne zaman başlayacağına ilişkin açıklama geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yurt dışı uçuşlarını tekrar başlatmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

SEYAHAT 01.06.2020, 09:52 01.06.2020, 09:56
Yurt dışı uçuşları ne zaman başlayacak? Açıklama geldi

Yurt dışı seferlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. 

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında hava yolu şirketleri, iç ve dış hat seferlerini durdurmuştu.

Normalleşme süreciyle birlikte hava yolu şirketleri, bugün iç hat seferlerine başladı. Vatandaşlar, bu kez "Yurt dışı uçuşları ne zaman başlayacak?" sorusunun yanıtını aramaya başladı. 

"Vatandaşların içi rahat olsun"

Konuya ilişkin açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan geldi.

Bakan Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı'ndan Ankara Esenboğa Havalimanı'na gerçekleştirilecek ilk uçuş öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, vatandaşların seyahat ederken içlerinin rahat olması gerektiğini söyledi. 

"İzolasyon odaklı yeni döneme geçildi"

Önlemlerin seyahatin her aşamasını kapsayacak şekilde uygulanacağını kaydeden Karaismailoğlu, havalimanlarına girişten varış noktasında bulunan çıkışa kadar bütün aşamalarda izolasyona önem verilen yeni bir döneme geçiş yapıldığına dikkat çekti. 

"Yurt dışı uçuşları için görüşmeler sürüyor"

Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yurt dışı uçuşlarını tekrar başlatmak üzere görüşmelerin ve çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Yorumlar (0)