Antalya, 2 senelik aranın ardından Hint düğünleri sezonunu açtı

Türkiye’de turizmin başkenti olan Antalya’da 700 misafirin katılımıyla düzenlenen ve 3 gün 3 gece süren Hint düğünleri yeniden başladı. 2 senelik salgın arasından sonra 2022’nin ilk Hint düğünü için Kapadokya’dan sıcak hava balonları getirildi, 7 tır malzeme ve binlerce buket çiçek satın alındı. Ayrıca düğünde 450 personel görev yaptı.

SEYAHAT 16.04.2022, 13:29 17.04.2022, 13:49
Antalya, 2 senelik aranın ardından Hint düğünleri sezonunu açtı

Türkiye’de turizmin başkenti olarak kabul edilen Antalya’da pandemi sürecinde ara verilen Hint düğünleri yeniden başladı. Hindistan ve Dubai’de ticaretle uğraşan Raina ve Adnani ailelerinin çocuklarını ve onların 700 kişilik misafirlerini ağırlayan Antalya’da 3 gün 3 gece süren düğün organize edildi. Masal gibi düğünle birlikte Türkiye de Hint düğünleri organizasyonlarına kaldığı yerden devam etmiş oldu. 



7 tır malzeme ve binlerce buket çiçek geldi

Antalya’daki tesisler bölgesi olan Kundu’da düzenlenen yüksek bütçeli düğünün hazırlıkları tam 8 ay önce başladı. Hindistan’dan çok sayıda sanatçının geldiği düğünde 450 kişilik personel ekibi görev aldı. Kapadokya’dan özel sıcak hava balonlarının getirildiği ve dekorların tasarlandığı düğün için 7 tırlık malzeme ve binlerce buket çiçek getirildi. Hint geleneklerine göre 700 davetlinin katılımıyla icra edilen düğün töreninde Hindistan ve Dubai’den gelen misafirler yer aldı. 



Antalya, “hoş geldin partisi” ile sezonu açtı

Düğün töreninde ilk gün gerçekleştirilen “hoş geldin partisi” ile birlikte Antalya sezonu açılmış oldu. Hindistan ve Dubai’den gelen 60 kişilik mutfak ekibine Türk aşçılar da dahil oldu. Bir düğün organizasyonu şirketinde Hint düğünlerinden sorumlu olan Mustafa Onat, 2 senelik salgın arasının bitmesinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. 2022 senesi içinde 10 adet düğün organize edeceklerini kaydeden Onat’a röportajda eşlik eden düğün organizasyonu acentesi sahibi Hintli Pawan Mirchandani ise salgın döneminde çok fazla sıkıntı çektiklerini ve Hindistan’da düğün organize edemediklerini dile getirerek Türkiye’nin vize kolaylığı sağlaması halinde Antalya’da daha fazla düğün organize etmek istediklerini dile getirdi.





Yorumlar (0)