Çorum’da bölgenin en modern hayvan hastanesi açılıyor

Çorum Belediyesi, örnek bir proje olarak nitelendirilen ‘En modern Hayvan Hastanesi’ni kent halkına kazandıracak. Açılış töreni 29 Mart’ta gerçekleşecek hastane hakkında konuşan, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi şehrimize kazandırdık” dedi.

SAĞLIK 27.03.2024, 16:36 28.03.2024, 16:06 Melina Ay
Çorum’da bölgenin en modern hayvan hastanesi açılıyor

Çorum Belediyesi, Bahabey Çamlığı yakınında inşa edilen ve bölgenin en modern hayvan hastanesi olarak tanıtılan tesisin açılış törenini 29 Mart'ta gerçekleştirecek. Hayvan Hastanesi, kedi, köpek ve kanatlılar gibi tüm hayvanlara müdahale imkanı sunacak.

Başkan Aşgın, sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik önemli bir adım daha attıklarını belirterek, "Bölgemizin en modern, Türkiye'ye örnek olacak hayvan hastanemizi söz verdiğimiz sürede tamamladık. Hayırlı olsun" dedi.

Bu tesisin, bölgenin en büyük ve donanımlı tesislerinden biri olduğunu vurgulayan Aşgın,"Hayvan hastanemizde ameliyathaneler, müşahede odaları, karantina odaları, muayene odaları yer alıyor. Kısacası, bir hayvan hastanesinde olması gereken her şey düşünüldü. Muazzam bir hayvan hastanesini, Türkiye'ye örnek olacak bir projeyi şehrimize kazandırdık. Tedaviye ihtiyaç duyan hayvanların her türlü tetkik, muayene ve bakımları uzman veteriner hekimlerimiz tarafından yapılacak" diye konuştu.z

Hayvan Hastanesi'nin açılış töreni 29 Mart Cuma günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Aşgın, açılışa tüm Çorum halkını davet ederek, "Bölgenin en modern hayvan hastanesinin açılışına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)