Antalya’da silahlar konuştu! 7 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı

Antalya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada silahlar konuştu. İlk belirlemelere göre olayda 7 kişi yaralandı, 12 şüpheli gözaltına alındı.

YAŞAM 27.03.2024, 16:57 28.03.2024, 16:06 Buse Önder
Antalya’da silahlar konuştu! 7 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı

Kepez ilçesi Yeni Mahalle Karatay Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana gelen olay, polisi alarma geçirdi. İşletmenin eski sahibi ile yeni sahipleri arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma, silahlı bir çatışmaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, taraflar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek çatışmaya dönüştü. Tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı çatışma sırasında, taraflar birbirlerine ateş açtı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

7 kişi yaralandı

İlk belirlemelere göre, çatışma sonucunda 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, 12 şüpheli ise polis tarafından gözaltına alındı. Görgü tanığı bir vatandaş, olayın alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığını belirtirken, yaşanan çatışmanın iç mekanda gerçekleştiğini ifade etti.

Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, taraflar arasındaki silahlı çatışma ve birbirlerine eşya fırlatmaları yer alırken polisin olayı ayırmak için çaba harcadığı da görüldü.

Yorumlar (0)